Ahad, 26 Jun 2011

Aku terlanjur... Aku menyesal...

bila cerita tntg terlanjur nie, aku nie suka surf laman 2 yg kurang elok ckit, kdang 2 bila aku surf kt ctu ak tertnya knpalah ada prpuan yg snggup membiarkan diri mreka di rakam aksi yang berahi dan dipaparkan kepada orang ramai. aku kdang terfikir gak knpa ada prpuan yg sanggup di jadikan hmba seks kpd laki... aku pon sbnarnya bknlah baik sgt... dlu aku prnah sekali trlanjur bermain ngan ex aku, tp mujurlah aku msih virgin lg. tp aku rasa menyesal sgt , knpa aku boleh mbiarkan laki yg bkn muhrim ngan aku melihat tubuh aku, tnpa ikatan yg sah.. tp nak menyesal pon dah x guna dah, bnda dah terjd kn, kte menangis air mata darah sekali pon dah xada guna ag.. tp betol kata orang tua kn sekali kte buat pasti kita nak akan lagi, begitu lh jua aku, wlaupun aku menyesal tp kdang hawa nafsu ku sering menguasai diriku.. dengan pkwe yg bru nie pon aku dh prnah lakukan tp ak still virgin lg, wlaupon kdang 2 aku nk dia lakukan pda tubuhku, tp bila dia hmpiri ku, aku sering menolak pelawaannya, aku sbnarnya bru thu apa itu sex msa aku caple ngan ex aku dlu.. sapa sangka aku yg sorg pndiam nie boleh terlibat ngan pkara sebegini....wloupon kami nie jrang berjumpa tp aku xthu lah ... ssuh nk ckp sbanrnya.. tp aku mmg myesal..... myesal diatas perbuatan aku neh.. tp kdang 2 aku nie suka gak lyan bnda lucah nie, sbb bnda mcm nie boleh ilang stress aku kat tmpt keja, masalah ngan keluarga aku. Tp aku skrg nie seolah-olah ketagih melihat video / mbawa kisah sexs, aku pon xthu lh knpa boleh jd mcm nie.. urmmmm .... Biar pun aku insaf melihat  smua ini, tp aku xthu knpa aku msih suka melyan pkra mcm ini... Aku harap aku dapat menjaga maruah diri ku lg.. dh aku serahkan virgin aku pada suami aku yang SAH...




ok lah smpai disini shja... jmpa lagi... daaaaaaaaaaaaaaaa

Isnin, 20 Jun 2011

BUAT BLOG..

aku heran sebenarnya mcm ner diorg leh buat blog dlam masa 2,3 hari je.. tp aku nie nk buat blog amik masa dalam  2-3 minggu.. lama kan aku cara wat blog nie.kdang aku tertnya gak mcm ner mrk smua boleh buat blog dlam msa yg singkat dan mpunyai pelbgai maklumat an... aku nie amik masa utk menulis blog pon kdang 2 mgambil msa dlm 2 @ 3 minggu gak lh.. tp kdang 2 dlm 2 @ 3 ari pon boleh siap, tp kalo asyik delay shj mcm ner x jd lmbt lak kn.. yela kdang 2 aku xthu apa nak tulis sbnarnya, .. huhuhu

Aku sbanrnya masih dalm proses belajar buat blog, rasa syok plak ada blog nie, mcm 2 kerenah org yang aku jmpa dalm blog nie.. kat sini pelbagai blog aku layari.. dari yg elok hingga yang kurang elok pon aku lyan gak.. mmm best gak lh lyan blog nie, lepas segala  tekanan dlm jiwa ini...

Rabu, 15 Jun 2011

tension...

urmm ari nie aku tension gler, ari nie 1 ari aku kena marah dek bos aku.. urmm aku sbnarnya bkanlah familior sgat nk wat keja mcm nie, agpun aku msih bru ag dan msih bnyk lagi perlu dibelajar, bkannya aku boleh hafal semuanya dlm kepala otak aku nie... hisshhh memg ak tension gler la.. ikutkan hati mmg nk angkat beg balik rumah je, yelah malu woo aku kat kawan2 opis aku 2. skrg nak wat kerja pon dah xada semangat, rasa nk berhenti je.. tension gler kepala otak aku neh...

tapi bila difikirkan alik ann mmg mcm nie cara kte bekerja sbnarnya.. aku harus bertahan utk kerja nie.. urmmm
tp aku mmg tension gler sbnarnya, tp mujurlah ada mmber opis yg fham keadaan aku... kalo x smlm aku dah letak surat resign dh.. pas 2 family aku akn bising skali kat aku supaya mcri keja ag...

Selasa, 14 Jun 2011

KERJA

mmm masa aku menulis blog nie, aku ngah bekerja.. huhu.. sempat ag woo bukak blog (hahaha bb bos xda) 2 yg berani aku bkak nie.. bercerita tntg pekerjaan aku nie, aku nie jenis keja yg sekjap je, bila rasa dah rasa jemu aku terus berhenti dari keja 2... korg mesti pelik ann knpa aku nie xthan lma keja.. sbb yg utamanya aku nie mmg jnis cpt bosan. kalo boleh aku nk keja 2 keja yang kena dengan jiwa aku, tp smua yg aku kerja nie atas pilihan keluarga aku, bukan aku yang suka sgt.. mmm kerja ptama aku bekerja sbg pembantu klinik, kerja klnik nie mmg mencabar kesabaran aku melayan kereneh pesakit2.. tp aku kerja kat situ xsmpai 2 bulan, korg mesti tertnya knpa aku kerja skjap sgt ann, mcm ner aku keja x skjap, kalo gaji yg dibyar  hanya ckup2 mkn sapa nk keja... mmm lps aku brhenti keja 2 aku keja kat sebuah kedai, tp kat situ aku keja sebulan je, bkn ada msalah spt ak keja klinik dlu, tp ak dpt tawaran keja di sebuah perbankanan ...aku sbnarnya syang nk tggal keja kat kdai 2, yelh bos aku, yg aku pggil abg padahal dh pangkat ayah da dia 2, dia mmg baik gler ngan aku.. mmm ok skrg aku keja bank disebuah bank yang nmanya terpksa aku rahsia, aku keja kat sna sebgai personal loan, keja aku nie nk kena jmpa orang pas2 kena terangkan pada owg 2 pasal loan aku neh, tp aku neh mnalh reti nk ckp ngan owg sbnarnya, contract aku ngan bank 2 patotnya abis bulan 8 tahun nie, tp akibat xthan asyik soal ngan bos aku asyik tnya knpa aku archive target je, so aku amik keputusan utk berhenti dr kerja 2, wlpn aku mdpt tntgan dr keluarga ak, tp nk wat ganer dah keja 2 aku xleh nk wat ann... urmmmm lpas aku berhenti kerja 2, aku bekerja kat sebuah syarikat jualan langsung, pada mula aku kerja 2 aku rasa syok gak lah, bb xadalh stess mcm keja bank dlu 2, tp msuk sebulan je aku rasa pelik kenapa gaji aku x dibyar 2 ag, rupa2nya aku bekerja dengan syarikat yg xkan gaji dibyar, duit yg aku dpt dr jualan langsung2lh mnjd duit gaji setiap bulan.. wooo sapa leh tahan law mcm 2... dahlah msuk keja pkul 7.30am lpas2 blik kol 10@11 mlm.. sapa leh tahan macam 2 ann... genap 2 bulan je aku terus berhenti, tp bkn aku berhenti sendri tp aku di berhentikan oleh majikan aku  yg bg alasan yg lgsung x msuk akal bg aku. aku just cuti 1 ari je sbb msa 2 aku g jmpa pkwe aku kt ***** (korg crilah sndri yew) trus aku dtg keja 2 dia suh aku berhenti, n bila aku mntak duit gaji langsung dia kat " ko ingat ko kerja bgus sgt k, sejak ko join company nie, company nie mkin rugi, so gaji ko xkan dibyar langsung"  tp aku x peduli aku ttap mntak, lantas aku terus buat ugutan yg aku laporkan pkara nie kpd pihak berwajib, bru dia byar gaji aku wlpn separuh aje.. urmm lpas kejadian itu, 4 bulan aku dok tanpa kerja, bising gak keluarga aku terutama mak aku, padahal dah hmpir 34 interview aku g tp xada sekor pun nk amik aku kerja..... urmm setelah genap 4 bulan 17 hari aku tanam anggur , akhirnya kini aku dah dapt kerja.. mmm apa kerjanya biarlah rahsia... huhuhu... aku pun xthu brapa lama aku leh tahan kerja kat cni.. mmm aku harapkan dpt kekal lama lh dlm kerja...


ok lah smpai sini aje.. jmpa ag dlm entry yg bru lak.. byeeeeeeeeeee